Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.  

DELTASEC NAPELEM RENDSZEREK

Cégünk a Delta-Sec Plusz Kft. 2009-ben alakult, látva az alternatív energiákban rejlõ lehetõséget. Ezek közül az elektromosságban eltöltött 17 év alapján a villamos áram elõállítása áll szívünkhöz a legközelebb, amely napelemes hálózatba termelõ rendszerekben ölt testet.

 

 

Bővebben...
TERVEZÉS, TELEPÍTÉS, PÁLYÁZATI MENEDZSELÉS

Cégünk elsőként saját telephelyére installált 2 db rendszert referenciaként, hogy a gyakorlatban is be tudjuk mutatni tevékenységünket és első kézből a - leendő ügyfeleinknek tapasztalatainkat átadni. Cégünk vállalja napelemes rendszerek tervezését, telepítését, pályázati menedzselését.

Bővebben...
BIZALOMMAL HÍVJON MINKET!

Ha alternatív energiákban rejlő lehetőségekben gondolkozik és ha spóroloni szeretne, vagy éppen fűtést szeretne korszerűsíteni, illetve bármilyen kérdése merül fel, bizalommal forduljon hozzánk, készséggel állunk rendelkezésére! 

 

Bővebben...

REFERENCIA KÉPEK

 

2013. Cserkeszőlő Iskola

ProfileProfileProfile

A telepítésre került 78 db napelem, melynek teljesítménye 18 KVA, várható éves termelése 20.500 kWh és az iskola 10 hónapos energiaellátását biztosítja.

 

2013. Cserkeszőlő Óvoda

ProfileProfileProfile

A telepítésre került 32 db napelem, melynek teljesítménye 10 KVA, várható éves termelése 8.832 kWh és az óvoda éves energiaellátását biztosítja.

 

2013. Cserkeszőlő Polgármesteri Hivatal

ProfileProfileProfile

A telepítésre került 30 db napelem, melynek teljesítménye 8 KVA, várható éves termelése 8.280 kWh és a hivatal éves energiaellátását biztosítja.

 

2013. Családi ház, Kecel (I.)

ProfileProfileProfile

A telepítésre került 11 db napelem, melynek teljesítménye 2.6 KVA, várható éves termelése 3.000 kWh és a magánlakás éves energiaellátását biztosítja.

 

2013. Családi ház, Kecel (II.)

ProfileProfileProfile

A telepítésre került 18 db napelem, melynek teljesítménye 4 KVA, várható éves termelése 4.500 kWh és a magánlakás éves energiaellátását biztosítja.

 

2013. Családi ház, Jánoshalma (I.)

ProfileProfileProfile

A telepítésre került 17 db napelem, melynek teljesítménye 4 KVA, várható éves termelése 4.700 kWh és a magánlakás éves energiaellátását biztosítja.

 

2013. Családi ház, Jánoshalma (II.)

ProfileProfileProfile

A telepítésre került 13 db napelem, melynek teljesítménye 3 KVA, várható éves termelése 3.500 kWh és a magánlakás éves energiaellátását biztosítja.

 

2013. Budapest Polgármesteri Hivatal

ProfileProfileProfile

A telepítésre került közel 150 db napelem 36 kVA teljesítménnyel bír, melynek éves várható termelése 42-43 kWh és a hivatal féléves energiaellátását biztosítja.

 

2012. Nemesnádudvari nyílászárógyártó cég

ProfileProfileProfile

A telepítésre került közel 150 db napelem 36 kVA teljesítménnyel bír, melynek éves várható termelése 42-43 kWh és az ipari csarnok féléves energiaellátását biztosítja.

 

2012. Báta - Általános Iskola

ProfileProfileProfile

Pályázat keretén belül az Önkormányzat általános energiaberuházást nyert, a telepített napelemek száma: 62 db, lindab tetõre szerelt tartószerkezet segítségével. Az inverterek leadott teljesítménye összesen: 15 kVA, mely az intézmény akár összes energiaigényét ferdezheti.

 

2012. Báta - Óvoda

ProfileProfileProfile

Pályázat keretén belül az Önkormányzat általános energiaberuházást nyert, a telepített napelemek száma: 22 db, cserepes tetõre szerelt tartószerkezet segítségével. Az inverterek leadott teljesítménye összesen: 5 kVA, mely az intézmény akár összes energiaigényét ferdezheti.

 

2012. Báta - Polgármesteri hivatal

ProfileProfileProfile

Pályázat keretén belül az Önkormányzat általános energiaberuházást nyert, a telepített napelemek száma: 30 db, lapostetõre szerelt tartószerkezet segítségével. Az inverterek leadott teljesítménye összesen: 7 kVA, mely az intézmény akár összes energiaigényét ferdezheti.

 

2012. Báta - Sportcsarnok

ProfileProfileProfile

Pályázat keretén belül az Önkormányzat általános energiaberuházást nyert, a telepített napelemek száma: 10 db, lindab tetõre szerelt tartószerkezet segítségével. Az inverterek leadott teljesítménye összesen: 2 kVA, mely az intézmény akár összes energiaigényét ferdezheti.

 

2012. Budapest - Általános Iskola

ProfileProfileProfile

Pályázat keretén belül az Önkormányzat általános energiaberuházást nyert, a telepített napelemek száma: 150 db, lapostetõre szerelt új innovatív megoldású tartószerkezet segítségével. Az inverterek leadott teljesítménye összesen: 36 kVA, mely az intézmény akár összes energiaigényét ferdezheti.

 

2012. Kiskunhalas - Magánépület

ProfileProfileProfile

Ez a projekt nem egyedülálló igényeket elégít ki, s egyre több hasonló kivitelezésünk, felkérésünk van. A hosszútávú öngondoskodási szándék egyre erõsödik, illetve csökkenteni a havi költségeket és ez indokoltá teszi azt, hogy egy nem túl magas beruházási értékkel energiát termeljünk és pumpáljunk vissza az országos energiahálózatba úgy, hogy a késõbbiekben számunkra lehetõleg ne érkezzen sárga csekk. Felszerelésre került 18 db napelemtábla, mely 4kVA teljesítményû, és fedezi a teljes éves energiaellátást.

 

2011. DELTASEC KFT telephely, működő bemutató rendszer

ProfileProfileProfile

Telephelyünkön felépített és beüzemelt rendszer folyamatosan megtekinthetõ a nyitva tartási idõ alatt. Helyszíni részletes mûszaki tájékoztatás elõre egyeztetett idõpontban. Az itt kihelyezésre került 23 db napelemtábla 5 kVA teljesítményû, mely fedezi a telephelyünk teljes energiaigényét.

 

Aktuális hírek

ELINDULT WEBSHOPUNK!

Örömmel értesítjük kedves látógatóinkat, hogy elindítottuk széles termékpalettával rendelkező webshopunkat. Minőségi fűtésrendszerek és kiegészítők! Lakossági és ipari infrapanelek, padló- és mennyezetfűtés, napelemek, asztalfűtés, termosztátok, szauna termékek, házikedvenceknek fűtéseszközök stb.

Nézzen körül nálunk! 

 

Legújabb munkáink

2013. Cserkeszőlő Iskola

 

A telepítésre került 78 db napelem, melynek teljesítménye 18 KVA, várható éves termelése 20.500 kWh és az iskola 10 hónapos energiaellátását biztosítja.

Bővebben >

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Az ügyfélszolgálati ideje:

Hétfő: 8:00–16:00
Kedd: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-16:00
Csütörtök: 8:00-16:00
Péntek: 8:00-16:00

Vevőszolgálat telefonszám:

+36-77/401-067