Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.  

DELTASEC NAPELEM RENDSZEREK

Cégünk a Delta-Sec Plusz Kft. 2009-ben alakult, látva az alternatív energiákban rejlõ lehetõséget. Ezek közül az elektromosságban eltöltött 17 év alapján a villamos áram elõállítása áll szívünkhöz a legközelebb, amely napelemes hálózatba termelõ rendszerekben ölt testet.

 

 

Bővebben...
TERVEZÉS, TELEPÍTÉS, PÁLYÁZATI MENEDZSELÉS

Cégünk elsőként saját telephelyére installált 2 db rendszert referenciaként, hogy a gyakorlatban is be tudjuk mutatni tevékenységünket és első kézből a - leendő ügyfeleinknek tapasztalatainkat átadni. Cégünk vállalja napelemes rendszerek tervezését, telepítését, pályázati menedzselését.

Bővebben...
BIZALOMMAL HÍVJON MINKET!

Ha alternatív energiákban rejlő lehetőségekben gondolkozik és ha spóroloni szeretne, vagy éppen fűtést szeretne korszerűsíteni, illetve bármilyen kérdése merül fel, bizalommal forduljon hozzánk, készséggel állunk rendelkezésére! 

 

Bővebben...

Pályázati tájékoztató

 

Pályázati tájékoztató

A jelenlegi támogatási rendszerekben leginkább kis- és középvállalkozások, valamint Önkormányzatok számára nyílt lehetőség ilyen költségcsökkentő beruházások megvalósítására, melyek 50-85 % közötti támogatással bírnak. A megépített napelemekre a gyártók 10 év után 90%-os, illetve 25 év után eredeti teljesítményükhöz képest 80%-os teljesítménygaranciát vállalnak.
Napelemeket már szinte mindenki használt, vagy használni fog. Elég egy órára, vagy napelemes számológépre gondolni. A napelemek fotovillamos jelenséget hasznosítanak, magyarul a Nap sugárzását közvetlenül elektromos árammá alakítják át, jellemző alapanyaga a szilícium. Az ideális telepítés során délnek mutat a napelemtábla és ha azok 30-35° dölésszöggel kerül elhelyezésre, annál hatásosabb az energiatermelés.
A tervezett rendszer nagysága határozza meg az éves energiatermelés mennyiséget.
 

Egy kis elmélet

A Kw napelemtábla, amely durván 4 darabból áll, 1100 Kwh tud előállítani évente. Természetesen függ a napsütéses órák számától. Helyigénye 7-8 négyzetméter Kw-onként. Tehát egy 10 Kw-os rendszer várható évi termelése kb. 11.000-12.000 Kw/h
 

A "bekerülés költségére" az alábbi támogatások pályázhatók

• Vállalkozások: 50-60 %
• Önkormányzatok: 85 %
• Egyesületek: 60 %
 

Előnyök összegzése

• pályázat és hálózati bekötés menedzselése,
• pályázati garancia,
• pályázati rendszerrel gyors megtérülés,
• berendezések hosszú élettartama (20-25 év),
• hosszútávú jelentős költségcsökkentés,
• környezetbarát technológia,
• várható magasabb "zöld-energia" visszavásárlás,
• egyszeri beruházás,
• tervezéstől függően bővíthető...

Aktuális hírek

ELINDULT WEBSHOPUNK!

Örömmel értesítjük kedves látógatóinkat, hogy elindítottuk széles termékpalettával rendelkező webshopunkat. Minőségi fűtésrendszerek és kiegészítők! Lakossági és ipari infrapanelek, padló- és mennyezetfűtés, napelemek, asztalfűtés, termosztátok, szauna termékek, házikedvenceknek fűtéseszközök stb.

Nézzen körül nálunk! 

 

Legújabb munkáink

2013. Cserkeszőlő Iskola

 

A telepítésre került 78 db napelem, melynek teljesítménye 18 KVA, várható éves termelése 20.500 kWh és az iskola 10 hónapos energiaellátását biztosítja.

Bővebben >

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Az ügyfélszolgálati ideje:

Hétfő: 8:00–16:00
Kedd: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-16:00
Csütörtök: 8:00-16:00
Péntek: 8:00-16:00

Vevőszolgálat telefonszám:

+36-77/401-067